Салат “чим-чим” з м’ясом
Час приготування:
30 хв
Дуже смачний, соковитий, хрусткий і в міру ситний салат з м’яса з овочами “Чим-Чим”, приправлений соєвим соусом, винним оцтом і приправами. Беріть на замітку рецепт! Більше рецептів можна знайти на .
Опис приготування страви:
Салат “Чим-чим” з м’ясом придбав величезну популярність у соцмережах. Часто його готують з уже готовою приправою “Чим-чим”, яку можна придбати в багатьох магазинах. Але якщо ж вона вам в продажу не зустрілася, тоді готуйте салат за цим рецептом, він виходить не менш смачним і ароматним.
Призначення:
На обід / На вечерю / На святковий стіл
Основний інгредієнт:
М’ясо / Овочі
Блюдо:
Салати
Географія кухні:
Корейська / Азіатська
Інгредієнти рецепту:
- Свинина –300Грамм(або яловичина)
- Огірки –3Штуки
- Перець болгарський –1Штука
- Цибуля ріпчаста –1Штука
- Часник –1зубчік
- Приправа для корейської моркви –1 чайна ложка
- Соєвий соус –2Ст. ложки
- Оцет 6% -1,5 Ст. ложки
- Масло рослинне –1Ст. ложка
- Сіль –За смаком
- Перець –За смаком
Кількість порцій: 2
Як приготувати Салат “Чим-чим” з м’ясом”
Підготуйте інгредієнти. Помийте і обсушіть м’ясо з овочами. Для цього салату можна використовувати як свинину, так і яловичину.
Першим ділом потрібно обрізати кінчики на огірках, нарізати їх соломкою, скласти в глибоку миску, посолити і залишити на час, щоб вони пустили сік.
А в цей час ви повинні свинину нарізати соломкою і обсмажити на сильному вогні до рум’яної скоринки.
Коли м’ясо стане красивого рум’яного кольору, додайте нарізаний півкільцями цибулю, зменшіть вогонь і тушкуйте хвилини 3-4.
А поки м’ясо з цибулею смажать, почистіть болгарський перець від насіння і ватяних перегородок, а м’якоть наріжте тонкою соломкою.
Болгарський перець і обсмажене м’ясо з цибулею перекладіть до огірків.
Посоліть і поперчіть за смаком салат, всипте приправа для моркви по-корейськи. Влийте соєвий соус і винний оцет.
Салат ретельно перемішайте і залиште на кілька хвилин, щоб м’ясо і овочі промариновались.
Готовий салат “Чим-чим” перекладіть в глибоку тарілку і подавайте до столу.